Luisana forever
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Luisana forever

Prvi forum o Luisani Lopilato u Bosni i Hercegovini

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Da sam Luisana na jedan dan

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
~AlMa PiRaTa~
Admin
~AlMa PiRaTa~

Broj poruka : 644
Datum upisa : 21.08.2007

Da sam Luisana na jedan dan Empty
PočaljiNaslov: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimeSre Sep 19, 2007 11:39 pm

Nisam znala gde drugde da postavim ovu temu

e,pa,da ste vi Luisana na jedan dan...
Nazad na vrh Ići dole
*BuNtOwNiCa*

*BuNtOwNiCa*

Broj poruka : 357
Godina : 31
Datum upisa : 16.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimeČet Sep 20, 2007 3:45 pm

pomirila bih se sa Felijem i narawno natjerala ga da se oshisha i obrije Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldeway.fr-bb.com
~AlMa PiRaTa~
Admin
~AlMa PiRaTa~

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimeČet Sep 20, 2007 5:55 pm

e ta ti je dobra!

i ja bih se pomirila sa njim,a onog kloshara bih vratila na djubrishte (ko josh hoce palachinke sa orasima (Juan) kad mozhe da ima palachinke sa nutelom (Feli)) i onda bih ga terala da mi da akorde jer nigde ne mogu da nadjem (osim shto sam nashla uvodni deo za amor de engano i sera de dios) i onda bih otishla kuci (mogu da zamislim kakva joj je kuca) i pozvala bih sve iz ap i rw i kad oni odu stala bih pred ogledalo i ostatak dana bih samo piljila u sebe,i onda bih plakala shto je dan gotov Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Mia_Colucci
Admin
Mia_Colucci

Broj poruka : 499
Godina : 30
Datum upisa : 17.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimeČet Sep 20, 2007 9:56 pm

~AlMa PiRaTa~ ::
e ta ti je dobra!

i ja bih se pomirila sa njim,a onog kloshara bih vratila na djubrishte (ko josh hoce palachinke sa orasima (Juan) kad mozhe da ima palachinke sa nutelom (Feli)) i onda bih ga terala da mi da akorde jer nigde ne mogu da nadjem (osim shto sam nashla uvodni deo za amor de engano i sera de dios) i onda bih otishla kuci (mogu da zamislim kakva joj je kuca) i pozvala bih sve iz ap i rw i kad oni odu stala bih pred ogledalo i ostatak dana bih samo piljila u sebe,i onda bih plakala shto je dan gotov Laughing

lol! Ta ti dobra. lol!
Nazad na vrh Ići dole
https://luisana4ever-bosna.forumsr.com
*Cami*

*Cami*

Broj poruka : 140
Datum upisa : 14.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimePet Sep 21, 2007 1:02 pm

*BuNtOwNiCa* ::
pomirila bih se sa Felijem i narawno natjerala ga da se oshisha i obrije Very Happy
i ja ali bih se i vratila u ERREWAY!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Mia Colucci

Mia Colucci

Broj poruka : 73
Datum upisa : 31.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimePet Sep 21, 2007 3:56 pm

naravno,pomirila se sa Felije i rekla da sma ga volela od rw-a i da ga josh uvek volim i da cu ga zauvek voleti,onda bi se on osisao i obrijao i opet bi to bio stari lepi Felipe,onda bih na brzinu isplanirali vencanje i vencali se,onda bi isli kuci i pozvala bih sve iz rw-a i onda bi na brzinu otisli kod Cris Morene i naterali je da snimimo josh jednu peizodu rw-a,na primer da se zove Tiempo paso...y somos juntos...i onda bi epzioda govorila sta se desilo sa bendom i drustvom posle 4.godine i onda bi pokazivala kako su se svi razisli,ali nakon nekoliko godina ponovo svi na okupu,zajedno.I onda bih otisla i ja pred ogledalo i divila se sebi i onda bih zaspala u postelji roze boje pored Felija...
Nazad na vrh Ići dole
~AlMa PiRaTa~
Admin
~AlMa PiRaTa~

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimePet Sep 21, 2007 5:23 pm

Mia Colucci ::
naravno,pomirila se sa Felije i rekla da sma ga volela od rw-a i da ga josh uvek volim i da cu ga zauvek voleti,onda bi se on osisao i obrijao i opet bi to bio stari lepi Felipe,onda bih na brzinu isplanirali vencanje i vencali se,onda bi isli kuci i pozvala bih sve iz rw-a i onda bi na brzinu otisli kod Cris Morene i naterali je da snimimo josh jednu peizodu rw-a,na primer da se zove Tiempo paso...y somos juntos...i onda bi epzioda govorila sta se desilo sa bendom i drustvom posle 4.godine i onda bi pokazivala kako su se svi razisli,ali nakon nekoliko godina ponovo svi na okupu,zajedno.I onda bih otisla i ja pred ogledalo i divila se sebi i onda bih zaspala u postelji roze boje pored Felija...

a deca???
lol!
Nazad na vrh Ići dole
Mia Colucci

Mia Colucci

Broj poruka : 73
Datum upisa : 31.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimePet Sep 21, 2007 5:39 pm

pa samo jedan dan...nemamo vremena
Nazad na vrh Ići dole
~AlMa PiRaTa~
Admin
~AlMa PiRaTa~

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitimeSub Sep 22, 2007 8:51 pm

ma nema vremena za porodjaj,ali za....decu ima XDDDDd
just a joke Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan   Da sam Luisana na jedan dan Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da sam Luisana na jedan dan
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Luisana Lopilato
» Je li Luisana trebala napustiti Erreway?
» Luisana Lopilato, lice MTV nagrada 2007

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Luisana forever :: Ostalo :: Webnovele-
Skoči na: