| Da sam Luisana na jedan dan | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~AlMa PiRaTa~ Admin
Broj poruka : 644 Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Da sam Luisana na jedan dan Sre Sep 19, 2007 11:39 pm | |
| Nisam znala gde drugde da postavim ovu temu
e,pa,da ste vi Luisana na jedan dan... | |
|
| |
*BuNtOwNiCa*
Broj poruka : 357 Godina : 31 Location : Elite way school Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Čet Sep 20, 2007 3:45 pm | |
| pomirila bih se sa Felijem i narawno natjerala ga da se oshisha i obrije | |
|
| |
~AlMa PiRaTa~ Admin
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Čet Sep 20, 2007 5:55 pm | |
| e ta ti je dobra! i ja bih se pomirila sa njim,a onog kloshara bih vratila na djubrishte (ko josh hoce palachinke sa orasima (Juan) kad mozhe da ima palachinke sa nutelom (Feli)) i onda bih ga terala da mi da akorde jer nigde ne mogu da nadjem (osim shto sam nashla uvodni deo za amor de engano i sera de dios) i onda bih otishla kuci (mogu da zamislim kakva joj je kuca) i pozvala bih sve iz ap i rw i kad oni odu stala bih pred ogledalo i ostatak dana bih samo piljila u sebe,i onda bih plakala shto je dan gotov | |
|
| |
Mia_Colucci Admin
Broj poruka : 499 Godina : 30 Location : Banja Luka Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Čet Sep 20, 2007 9:56 pm | |
| | |
|
| |
*Cami*
Broj poruka : 140 Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Pet Sep 21, 2007 1:02 pm | |
| - *BuNtOwNiCa* ::
- pomirila bih se sa Felijem i narawno natjerala ga da se oshisha i obrije
i ja ali bih se i vratila u ERREWAY!!!!! | |
|
| |
Mia Colucci
Broj poruka : 73 Godina : 31 Location : Elite Way School,Buenos Aires,Argentina Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Pet Sep 21, 2007 3:56 pm | |
| naravno,pomirila se sa Felije i rekla da sma ga volela od rw-a i da ga josh uvek volim i da cu ga zauvek voleti,onda bi se on osisao i obrijao i opet bi to bio stari lepi Felipe,onda bih na brzinu isplanirali vencanje i vencali se,onda bi isli kuci i pozvala bih sve iz rw-a i onda bi na brzinu otisli kod Cris Morene i naterali je da snimimo josh jednu peizodu rw-a,na primer da se zove Tiempo paso...y somos juntos...i onda bi epzioda govorila sta se desilo sa bendom i drustvom posle 4.godine i onda bi pokazivala kako su se svi razisli,ali nakon nekoliko godina ponovo svi na okupu,zajedno.I onda bih otisla i ja pred ogledalo i divila se sebi i onda bih zaspala u postelji roze boje pored Felija... | |
|
| |
~AlMa PiRaTa~ Admin
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Pet Sep 21, 2007 5:23 pm | |
| - Mia Colucci ::
- naravno,pomirila se sa Felije i rekla da sma ga volela od rw-a i da ga josh uvek volim i da cu ga zauvek voleti,onda bi se on osisao i obrijao i opet bi to bio stari lepi Felipe,onda bih na brzinu isplanirali vencanje i vencali se,onda bi isli kuci i pozvala bih sve iz rw-a i onda bi na brzinu otisli kod Cris Morene i naterali je da snimimo josh jednu peizodu rw-a,na primer da se zove Tiempo paso...y somos juntos...i onda bi epzioda govorila sta se desilo sa bendom i drustvom posle 4.godine i onda bi pokazivala kako su se svi razisli,ali nakon nekoliko godina ponovo svi na okupu,zajedno.I onda bih otisla i ja pred ogledalo i divila se sebi i onda bih zaspala u postelji roze boje pored Felija...
a deca??? | |
|
| |
Mia Colucci
Broj poruka : 73 Godina : 31 Location : Elite Way School,Buenos Aires,Argentina Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Pet Sep 21, 2007 5:39 pm | |
| pa samo jedan dan...nemamo vremena | |
|
| |
~AlMa PiRaTa~ Admin
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan Sub Sep 22, 2007 8:51 pm | |
| ma nema vremena za porodjaj,ali za....decu ima XDDDDd just a joke | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da sam Luisana na jedan dan | |