Luisana forever
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Luisana forever

Prvi forum o Luisani Lopilato u Bosni i Hercegovini

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Nominacija za nagrade ACE

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Mia_Colucci
Admin
Mia_Colucci

Broj poruka : 499
Godina : 30
Datum upisa : 17.08.2007

Nominacija za nagrade ACE Empty
PočaljiNaslov: Nominacija za nagrade ACE   Nominacija za nagrade ACE Icon_minitimeSub Sep 15, 2007 1:25 pm

To je valjda neka nagrada koja se dodjeljuje najboljim pozorišnim glumcima. Luisana je nominovana za ulogu u predstavi Arlequin, servidor de dos patrones. A evo šta je ona na to rekla:

''Zahvalna sam i uzbuđena'', kaže Luisana Lopilato.
Na Puroshow.com smo htjeli razgovarati sa Luisanom Lopilato da otkrijemo kako je saznala za svoju nominaciju za nagradu ACE, za najbolje pozorišne glumce i kako se osjećala u tom trenutku.

Luisana nam je rekla: ''Nisam mogla vjerovati. Moj brat Darío je pročitao to na Puroshow.com i nazvao me. Rekao mi je da pročitam, a kako još nismo vjerovali nazvali smo mog menadžera i on nam je to potvrdio. Ono što sam osjećala je bila mješavina zahvalnosti i iznenađenja i naravno da mi je bilo drago.''

Kako si postala jedna od protagonista Arlequína?

-Alicia Zanca je odavno htjela raditi sa mnom. Rekla mi je za kasting za ovu predstavu u San Martínu (valjda neko pozorište, šta ja znam) i otišla sam. Prošla sam kasting i jedan intervju lično sa Kive Staiffom, predsjednikom žirija koji me nije uopšte poznavao. Uradila sam sve treninge za tijelo, naučila sam akrobatske trikove i tako sam došla na premijeru,

Jesi li saznala da svoju nominaciju za najbolju pozorišnu komičarku dijeliš da tri jako dobre glumice kao što su María Alché, Noemí Frenkel i Noemí Morelli?

-Saznala sam, ali sve je uredu. Ne očekujem da ću osvojiti nagradu. Biti nominovana za moj prvi pozorišni posao je previše. Već sam zadovoljna s tim.

A sad, hoćeš li još glumiti u pozorištu?

-Naravno, i ovaj posao mi je otvorio mnoga vrata prema ljudima koji nisu vjerovali u mene kao glumicu. Imam ponuda i sa televizije i iz pozorišta i vidjeću šta ću raditi sledeće godine. Srećna sam, zahvalna i uzbuđena.

Arrow Rebelde Spain
Nazad na vrh Ići dole
https://luisana4ever-bosna.forumsr.com
~AlMa PiRaTa~
Admin
~AlMa PiRaTa~

Broj poruka : 644
Datum upisa : 21.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Nominacija za nagrade ACE   Nominacija za nagrade ACE Icon_minitimeSub Sep 15, 2007 4:00 pm

ko je rekao ono u zagradi? - (valjda neko pozorište, šta ja znam) ?
Jel lu rekla ili si ti napisala?
jer ja ne verujem da je ona rekla da nema pojma shta je to,ali ipak proveravam Wink
Nazad na vrh Ići dole
Mia_Colucci
Admin
Mia_Colucci

Broj poruka : 499
Godina : 30
Datum upisa : 17.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Nominacija za nagrade ACE   Nominacija za nagrade ACE Icon_minitimeNed Sep 16, 2007 2:20 am

Ma ja napisala. Very Happy
Mada, možda ne zna ni ona, šta znaš? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://luisana4ever-bosna.forumsr.com
~AlMa PiRaTa~
Admin
~AlMa PiRaTa~

Broj poruka : 644
Datum upisa : 21.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Nominacija za nagrade ACE   Nominacija za nagrade ACE Icon_minitimeNed Sep 16, 2007 2:51 pm

he,he
pa mozhda i ne zna
nije nemoguce,ali ja kazhem,chak i da ne zna ne bi to rekla
he,he
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nominacija za nagrade ACE   Nominacija za nagrade ACE Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nominacija za nagrade ACE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ACE Nagrade

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Luisana forever :: Luisana Lopilato :: Novosti-
Skoči na: