| Luisana forever Prvi forum o Luisani Lopilato u Bosni i Hercegovini |
|
| Pevac,pevacica,grupa | |
| | Autor | Poruka |
---|
PoNcHo_Mi AnHeL
Broj poruka : 113 Godina : 31 Location : Uvek uz Poncha Datum upisa : 09.09.2007
| Naslov: Pevac,pevacica,grupa Ned Sep 09, 2007 3:03 pm | |
| Koji su vam omiljeni pevaci i grupe?? | |
| | | *BuNtOwNiCa*
Broj poruka : 357 Godina : 31 Location : Elite way school Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Pevac,pevacica,grupa Uto Sep 18, 2007 7:36 pm | |
| Sasha Kovachevic,Avril,Shakira,Negativ,Erreway.....Ma nem pojma, ima ih dosta, a sad mi niko ne pada na pamet | |
| | | thecharmedone
Broj poruka : 71 Godina : 34 Location : Sremski Karlovci Datum upisa : 07.11.2007
| Naslov: Re: Pevac,pevacica,grupa Sre Nov 07, 2007 11:32 pm | |
| Pewachi: Chaster iz LP, Pevach grupe Nickelback, Gareth Gates, Miguel Angel Munoz... Pewachice: Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Michelle Branch, Hilary Duff, Lindsay Lohan, Mandy Moore, Bethany Joy Lenz, Angelica Vale, Lucero, P!nk... Grupe: RBD, Erreway, UPA, Paramore, Panic! At The Disco, Nickelback, LP, Evanescence, Within Temptation, Green Day, Good Charlotte... I ima ih josh jako poono! | |
| | | *BuNtOwNiCa*
Broj poruka : 357 Godina : 31 Location : Elite way school Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Pevac,pevacica,grupa Čet Nov 08, 2007 11:43 am | |
| pjewach, Alex Ubago, zadnjih dana vrtim samo njego we ojesme, obozawam gaa.... i grupa Nickelback..... | |
| | | rebelde_way_girl
Broj poruka : 111 Godina : 29 Location : elite way school Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: Pevac,pevacica,grupa Uto Dec 11, 2007 10:56 pm | |
| pjevach:toše,endrique englesias... pjevačice:shakira,avril,beyonce,christina aguilera.. grupa:maroon5,ERREWAY,RBD,rolabogan.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pevac,pevacica,grupa | |
| |
| | | | Pevac,pevacica,grupa | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|