| Inervju iz casopisa "STARS" | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*luly*
Broj poruka : 145 Godina : 33 Location : ♥Con Benja en su casa...♥ Datum upisa : 28.08.2007
| Naslov: Inervju iz casopisa "STARS" Uto Avg 28, 2007 4:00 pm | |
| Star2:Zdravo ljudi!Ponovo ste samo vas troje.Sta je sa Lu? Camila:Kada smo zadnji put bili u Spaniji nije mogla da podje sa nama zbog posla.Sada smo definitivno ostali samo nas troje.
Zar vam nije malo cudno bez nje? Felipe:Prosli smo test kada smo bili ovde u decembru.Bili smo nervozni pred prvi nastup jer nismo znali sta ce se dogoditi.Ljudi su navikli da nas je 4,a onda smo odjednom samo nas 3.
U svakom slucaju vise niste isti kao kad st pocinjali.
Camila:Ni malo.Promena koju smo doziveli nije zato sto nam fali Lu,vec zato sto smo se i sami promenili.
Sta je ErreWay sada? Felipe:To cemo otkriti u septembru na turneji.Donosimo nove pesme kao i nekoiko sa cd-a Memoria.
Sta mozete reci o novom albumu? Benja:100%smo mu predani.Svi smo puni ideja i zelimo da damo svoje misljenje.Moramo da ga prilagodimo novoj etapi.
Zar vas ne cudi sto posle 3 godine ErreWay ozivljava? Benja:Naravno.Ali ovde je serija pocela kasnije.Ovo u Spaniji je najbolje sto nam se dogodilo.
Sta je za vas bilo najteze? Camila:Pomisao da ce me pitati da li se i dalje ponasam kao Marizza,a ja se ni ne secam uloge. Benja:Takodje smo promenili i fizicki izgled.Napravili smo nove fotografije da se ne uplase kad nas vide.
Ali svidja vam se sto ste ponovo ErreWay? Felipe:Naravno!ErreWay je trenutno nas glavni projekat.
Da li cete ponovo snimiti tako popularnu seriju poput Rebelde Way-a? Camila:Neeee! Felipe:Uzivamo u onome sto nam je RW ostavila,a to je ErreWay.Mislim da bi trebali da napravimo nesto sto ce nas zabaviti,komediju na primer.
Kakvi su vam fanovi u Spaniji? Camila:Genijalni.Obrazovani su i postuju nas.Na koncertima su ludi jer imaju istu energiju kao i mi.
Pa pozdravite ih do koncerta u septembru! Saljemo vam jedno veliko hvala na ljubavi koju ste nam pruzili i sto ste dozvolili da ponovo dodjemo.Nadamo se da cemo vas videti na koncertima jer ce to biti nezaboravan provod!!
Inervju iz casopisa "STARS" | |
|
| |
PoNcHo_Mi AnHeL
Broj poruka : 113 Godina : 31 Location : Uvek uz Poncha Datum upisa : 09.09.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Ned Sep 09, 2007 3:29 pm | |
| Koji je to casopis??Nikad cula za njega | |
|
| |
Mia_Colucci Admin
Broj poruka : 499 Godina : 30 Location : Banja Luka Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Ned Sep 09, 2007 4:15 pm | |
| | |
|
| |
~AlMa PiRaTa~ Admin
Broj poruka : 644 Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Pet Okt 19, 2007 9:54 pm | |
| ja sam chula za STAR2 mislim da imam neke slike naslovnih strana...valjda th nisam sigurna | |
|
| |
*BuNtOwNiCa*
Broj poruka : 357 Godina : 31 Location : Elite way school Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Sub Okt 20, 2007 3:13 pm | |
| nisam chula nikad za taj chasopis.......a na kraju nishta ne bi od turneje u septembru, a dobro je Benja rekao, napravili smo neve fotografije da se ne bi prepali kad nas vide.Pa je mislim da bi mene srchka strefila kad bi ih vidjela onakwe, ali.......... | |
|
| |
~AlMa PiRaTa~ Admin
Broj poruka : 644 Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Sub Okt 20, 2007 3:25 pm | |
| he,he moja drugarica se zeza,kazhe da je otvorila tv-novele i kad je videla poster,frapirala se kazhe da se toliko prepala,da se jedva suzdrzhala da ne vrisne na sred marketa xD | |
|
| |
Mia_Colucci Admin
Broj poruka : 499 Godina : 30 Location : Banja Luka Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Sub Okt 20, 2007 6:12 pm | |
| - *BuNtOwNiCa* ::
- nisam chula nikad za taj chasopis.......a na kraju nishta ne bi od turneje u septembru, a dobro je Benja rekao, napravili smo neve fotografije da se ne bi prepali kad nas vide.Pa je mislim da bi mene srchka strefila kad bi ih vidjela onakwe, ali..........
Pišu na Rebelde Spain da razmatraju mogućnost da turneja bude u novembru. | |
|
| |
*BuNtOwNiCa*
Broj poruka : 357 Godina : 31 Location : Elite way school Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" Sub Okt 20, 2007 10:19 pm | |
| - ~AlMa PiRaTa~ ::
- he,he
moja drugarica se zeza,kazhe da je otvorila tv-novele i kad je videla poster,frapirala se kazhe da se toliko prepala,da se jedva suzdrzhala da ne vrisne na sred marketa xD slichna situacija sa mnom A mozha bude u novembru, ali u septembru nije bila, bar nije koliko ja znam................ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Inervju iz casopisa "STARS" | |
| |
|
| |
| Inervju iz casopisa "STARS" | |
|