| Luisana forever Prvi forum o Luisani Lopilato u Bosni i Hercegovini |
|
| Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD | |
| | Autor | Poruka |
---|
~AlMa PiRaTa~ Admin
Broj poruka : 644 Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Pon Okt 08, 2007 11:53 pm | |
| jel se neko seca teme "promene" na buntovnici zakon forumu? i naših komentara na tu temu? xD da se prisetimo.. - M@rizz@ ::
- Meni se ne svidjaju promene koje su Camila,Felipe,Luisana i Benjamin napravili na svom izgledu u skorije vreme
ovde mozhete postovati slike i komentarisati njihove sadashnje izglede pochecu ja pohvale nemam,i uopshte mi se ne svidja koliko se Lu promenila od kako je sa onim Martinezom (ako se tako zove) evo vi pogledajte kako sad izgleda
ili pogledajte ove slike iz alme pirate
Casados con hijos
znam da ce me mozhda neki od vas mrzeti zbog ovog shto cu sad da kazhem,ali besna sam na onog skota (njenog verenika)...ja mislim da je on od nje napravio kurvicu ona je uvek bila "malo slobodnija",ali od kako je sa njim...strashno! a ako su vas ove slike shokirale koliko i mene pogledajte Felipea
a tek kako sada izgleda...
strashno! Cami
a ne da sam se ovoj slici smejala,nego sam se valjala od smeha! Cami kao ozbiljna zhena!!!
sa sve sakoom!!! evo josh Benja
evo sa onom njegovom verenicom
nastavak sledi sutra i jedna Benjina shok-fotka ako neko nije ostao bez rechi neka da komentar nadam se da vas nisam previshe smorila i da se niste uvredili kizz komentar Mie_Colucci:... - Mia_Colucci ::
- slazem se da Lu izgleda kao ku_vica, Felipe kao beskucnik, Benjina vjerenica je ruzna a onog ko je sredjivao Camilu na onoj slici sa sakoom treba objesiti!
nije Benja ni sad ruzan, samo mu lose stoji brada KOmentar /ViCo/ (na ovom forumu BuNtOwNiCa ) :... - /ViCo/ ::
- Omg shta pochinishe od sebe!Slazem se da na nekim od onih slika Lu izrgleda kao k****ca, Felipe kao beskucnik,Cami i nije toliko starshna sada, ali je ona slika sa sakoom smijeshna do bola.Benju necu ni da komentarishem.Shta pochini od sebe.Od onako lijepog momka owa nakaza omg,a vjarenica mu nije toliko ruzna koliko vi prichate
Marizza/ Kaulitz girl:... - Marizza/ Kaulitz_girl ::
- ma aj bezi svi su se upropastili
moj drugi post: - M@rizz@ ::
- Dobar dan i dobro doshli u josh jednu epizodu emisije "na koji ku*ac ste mislili!?!??!"
Danas,kao i svaki dan,pitamo se na koji biiiiiiiiiiiiip su Cami,Feli,Benja i Lu mislili u raznim situacijama. Danas nas posebno zanima na shta su mislili Feli i Benja kada su snimali ove fotke i scene. Pre nego shto vam pokazhemo fotke,moramo vas upozoriti da su jako uznemiravajuce,i da deca ne treba da ih gledaju. Molimo vas da pripremite shecer i vodu pre nego shto ih otvorite,jer ono shto cete upravo videti je veoma uznemiravajuce (na dobar nachin...ustvari,zavisi kako kod koga) http://tinypic.com/view.php?pic=2h4b0o5 http://tinypic.com/view.php?pic=2u6co4w Obecali smo shok-fotke,ispunili smo obecanje Zhao nam je ako ste dozhiveli infarkt,ali to je rizik gledanja fotki... A sada prelazimo na drugu temu "ko te pustio ovakvog iz kuce???" sa novim slikama Felipea Colomboa
ovde lichi na moju istoricharku,samo shto ona ima malo manje brkove
pogledajte donji red
Toliko u danashnjoj epizodi emisije "Na koji ku*ac ste mislili!??!!?"
Shta kazhete? Da li bih bila dobra voditeljka??? ko ima rechi,i nije dobio infarkt od slika,i kome nisu ochi pune suza nakon shto ste videli felijeve nove slike pa mozhe da vidi ekran, neka onda da komentar... postavite i vi neke slike koje mozhemo da komentarishemo,a ja sad odo da cmizdrim nad upropashcenim izgledima i zhivotima buntovnika... (necu stvarno da plachem,ali u dushi zhalim i cmizdrim i sve ) komentari na post: - /ViCo/ ::
- OMG I CAN'T BELIEVE!Shock fotke i jesu.Ostala sam bez texta
_________________________________________________________ Marizza bila bi extra voditeljka - M@rizz@ ::
- evo neke sam nashla od Benje
pazi ovo ko neki iz manastira iz filmova he,he
vidi ovo mrzim shto odrastaju i glume takve uloge!!! ...mislim...pogledaj samo ove slike!
zamislite pridje vam ovakav policajac!
ovo je skoro smeshno kao i Cami u onom sakou,ali ipak nishta nije smeshnje od te slike! pa chak ni Benja policajac! gde je B-ul-JA tu je i B-en-JA
ha,ha ala sam sad rekla! he,he! eto to za sada, komentari: - Mia Colucci ::
- ajooooooooojj pa ovo sve je strasno
| |
| | | ~AlMa PiRaTa~ Admin
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 12:07 am | |
| hihihihih slike umeju da varaju XD lu sada izgleda 1000 000 puta bolje nego pre ali istina je da na onoj prvoj slici nije lepo ispala,ali na tom snimku jeste i ona scena na kojoj se guzi u zelenoj haljini i ona scena u kadi,i ona sa majonezom su za kidanje od smeha,a ne užasne kako izgledaju xD Za one felipeove u kadi idalje imam isto mišljenje - užas a za njegov novi izgled takodje cami izgleda sooper u sakou,ali opet ne kao u rw,i mnogo je smešna tu a na ostalim slikama mi se ne sviđa jer izgleda kao neka tetka nije ružna,ali ne svidja mi se bash mnogo...kao strina benja nije lepo ispao na onoj slici sa snimanja CD-a,ali nije ružan sa bradicom,samo treba vremena da se čovek privikne verenica mu je ružna,mišljenje ostaje isto a one benjine slike iz ap su takodje iz smešnih scena,i nije uopšte onako kako izgleda na slikama,a ona scena gde beži go je da se valjaš od smeha (i jeste uglavnom onako kako izgleda na slici,ali mnoooooooogo smešnija) vidite ništa ne izgleda u stvarnosti onako kao na slici kaže se da slika govori hiljadu reči,ali ja mislim da slika govori i više nego što bi trebala,više nego što ustvari jeste,ali zavisi i od onog ko gleda a majoneza više ne mrzim meni je on baš sooper glumac,a izgleda da nije on kriv što je ona malo "slobodnija" jer takva je i sad kad nije sa njim ali nije ona takva kakvom sam je zamišljala u ap nije "slobodna" na taj način,nogo na neki drugi,ali opet nije ku*vitza kako sam ja mislila uglavnom,moja mišljenja su se promenila,uglavnom - /ViCo/ ::
- OMG I CAN'T BELIEVE!Shock fotke i jesu.Ostala sam bez texta
_________________________________________________________ Marizza bila bi extra voditeljka hvala na komplimentu he,he vaša nova mišljenja:... ?? jesu li se vaša mišljenja promenila?? | |
| | | Mia_Colucci Admin
Broj poruka : 499 Godina : 30 Location : Banja Luka Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 1:34 am | |
| Itekako jesu. Uglavnom zahvaljujući tebi što mi prepričavaš AP. Ali za Felija, kadu, i Benjinu vjerenicu ostaje. | |
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 11:14 am | |
| ja sam malkice i za felija promenila mišljenje izgleda gore nego onda xD strašno je kako izgleda kad mu se završava ona predstava?? šta ako ostane takav i kad se predstava završi??? oO | |
| | | *Cami*
Broj poruka : 140 Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 1:48 pm | |
| ovako: lu meni sad izgleda neprirodno i na njoj ima previse sminke!cami mi je bas slatka i lepa hocu reci! benja je ok ali njegova verenica... feli je sav zarastao od kose-uzas! | |
| | | *K@t@rin@*
Broj poruka : 108 Godina : 31 Location : U dalekom svemiru Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 2:37 pm | |
| Felipeu bi bilo bolje da ostane pri kratkoj kosi! Sto se tice promena ogromne su!!! | |
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 9:06 pm | |
| - *Cami* ::
- ovako: feli je sav zarastao od kose-uzas!
jel neko gledao film asterix,ono kad su ishli kod onog druidovog pra,pra,pra,pra pra,pra pradede (tako neshto xD ) da trazhe mleko jednoroga? e pa feli ce uskoro tako da izgleda kosa i brada ce mu biti toliko velika da ce napuniti celu pecinu,bice oko 100 metara,a glava ce mu biti obrasla pechurkama (tako je onaj deda izgledao,i tako ce i feli uskoro izgledati) xD | |
| | | *K@t@rin@*
Broj poruka : 108 Godina : 31 Location : U dalekom svemiru Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 9:54 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Uto Okt 09, 2007 11:07 pm | |
| da ne bi pocheo da gaji prchurke Xd | |
| | | Mia_Colucci Admin
Broj poruka : 499 Godina : 30 Location : Banja Luka Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Sre Okt 10, 2007 12:15 am | |
| To je nešto oko čega se svi slažemo. Neki dan sam vrisnula kad si mi ti poslala nove slike. Ali od užasa, ne od oduševljenja. Kad samo vidim na što sad liči, i sjetim se kako je bio sladak momak prije samo nekoliko godina, to je jedino za vrištanje. :rolleyes: Ala sam se raspisala. | |
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Sre Okt 10, 2007 10:55 am | |
| ma shta si se raspisala svi moji postovi su duplo duzhi xD | |
| | | *BuNtOwNiCa*
Broj poruka : 357 Godina : 31 Location : Elite way school Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Sre Okt 10, 2007 2:40 pm | |
| - Mia_Colucci ::
- Itekako jesu. Uglavnom zahvaljujući tebi što mi prepričavaš AP. Ali za Felija, kadu, i Benjinu vjerenicu ostaje.
I moja mishljenja su se promijenila,uglawnom zahwaljujuci tebi, shto si mi dala adresu za one linkowe od AP. Dobro poredjenje!Uprawu si!Shta swe tebi nece pasti na pamet! Ma meni Benjina vjerenica uopshte nije toliko ruzna koliko wi swi goworite, nije ni lijepa, ni simpatichna, ali ipak nije bash toliko ruzna.No, ukusi se razlikuju(u owom sluchaju sam ja izrod). | |
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD Sre Okt 10, 2007 11:52 pm | |
| xD ma svi smo mi izrodi xD zato i dolazimo na net hihihihi *Dr. evil* htela sam da slikam onog dedu sa DVD-ja ali ne znam u koji folder je slika otishla *hides* | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD | |
| |
| | | | Kad ja odvalim,onda stvarno odvalim xD | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|